perjantai 28. elokuuta 2009

Jari Sinkkosen luentotilaisuus lokakuussa Latokartanon peruskoululla


Luentotilaisuus vanhemmuuden haasteista
”Mitä lapsi tarvitsee hyvään kasvuun?”
Luennoitsijana Jari Sinkkonen: lastenpsykiatrian erikoislääkäri
Torstaina 8. lokakuuta klo 18.00
Latokartanon uusi peruskoulu
Agronominkatu 22, 00780 Helsinki


Jari Sinkkonen on aktiivinen osallistuja kasvatusta ja lasten kehitystä koskevassa keskustelussa. Hän haluaa aidosti puolustaa lapsen oikeutta hyvään kasvuympäristöön, mutta ei kuitenkaan halua jakaa vanhemmille mitään kasvatusvinkkejä.
” Vinkit ja temput eivät ole tie lapsen sieluun ja sisimpään.”
” On aivan pakko murtaa myytti kaikenkestävästä ja kaikkeen sopeutuvasta lapsesta. Jos lapset sopeutuisivat kaikkeen, miksi jonot tutkimuksiin ja psykiatriseen hoitoon pitenevät pitenemistään?” Rakkaus, hoiva ja rajat ovat niitä peruselementtejä, joihin Sinkkonen luottaa.
Viikin alueen väestö lisääntyy. Lapsiperheitä on paljon. Monikulttuurisuus kukoistaa. Miten me alueen aikuisina voimme luoda parhaan mahdollisen kasvuympäristön lapsillemme? Näitä asioita varmaan pohditaan monessa kodissa. Luentotilaisuus antaa mahdollisuuden kohdata muita vanhempia ja keskustella yhdessä meille kaikille tärkeistä asioista. Tilaisuuden alussa voimme tutustua uuteen koulurakennukseen ja alueen toimijoihin. Jari Sinkkosen luento alkaa klo 18.30.

Tilaisuuden järjestäjinä: Latokartanon peruskoulun vanhempainyhdistys ry yhdessä seuraavien toimijoiden kanssa: Lähityö Hanke, Malmin seurakunta, Viikin Norssin Tuki ry, Viikin Nuorisotyöyksikkö ja Latokartanon peruskoulu.

Vapaa pääsy
Buffet





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti