tiistai 11. lokakuuta 2011

Miten osallistua yhdistyksen toimintaan? Tässä esimerkkejä:

Oletko aina nähnyt itsessäsi kulttuurituottajan?

Oletko halunnut olla discoillan kuningas tai kuningatar? Järjestämme alaluokille turvallisia ja hauskoja discoiltoja. Tarvitsemme vanhempia, jotka ovat aina unelmoineet järjestysmiehen duunista. Tarvitsemme musadiggareiden (tai diggareiden jälkikasvun) levyjä lainaksi, pullan myyjiä ja pöydän pyyhkijöitä. Bilehileet voivat ilmoittautua Annukalle (annukka.pomppu@gmail.com).

Haluatko olla mukana järjestämässä mieletöntä lastenkonserttia koululle? Konserttitoimintaryhmään tarvitsemme rautaisia ja innokkaita organisaattoreita, valomiehiä ja –naisia, ääni-ihmisiä, lattioidenpesijöitä ja backstage-vastaavia. Konserttitoimintaryhmää vetää Mirva (mirva.merimaa@gmail.com).

Oletko haaveillut, miltä tuntuisi pelata kirkkistä koulun käytävillä? Oletko lentopallomiehiä tai korisnaisia? Etsimme idearikkaita peli-ihmisiä (lautapelitkin lasketaan mukaan!) suunnittelemaan lasten ja vanhempien yhteisiä peli-iltoja. Ota yhteys yhdistyksen pelivastaavaan Leenaan (lt.kauko@pp.inet.fi).

Vai oletko mieluummin asia-Pentti?

Onko Sinulla verkostot esimerkiksi kasvatusalan asiantuntijoihin? Haluatko olla mukana suunnittelemassa tasokkaita teemakeskusteluiltoja vanhemmille? Yläluokkien vanhempia keskusteluttaa tiimi, jota vetää Eine (eine@verkkomyynti.com). Alaluokkien keskusteluiltoja suunnitellaan Katriannan johdolla (katrianna.halinen@helsinki.fi).

Pidätkö toiminnasta, todellisesta actionista?

Kevätkeikaus on vanhempainyhdistyksen maaliskuussa järjestämä iso päivätapahtuma (24.3.). Kevätkeikaus tarvitsee toteutukseen jokapaikan monitoimiosaajia. Ilmoittaudu Kevätkeikaus-toimintaryhmään, jota koordinoi Anju (anju.asunta@suomi24.fi).

Isä, oletko aina halunnut oppia virkkaamaan pipon? Äiti, haluaisitko oppia neulomaan? Tervetuloa lasten ja nuorten sekä vanhempien yhteiseen Villakerhoon! Kokoonnumme ensimmäisen kerran torstaina 10.11. klo 18 (-20) Viikin kirkon takkahuoneessa. Tarjolla takan lämpöä ja iltateetä. Ota omat langat, puikot ja ideat mukaan! Lankoja ja lainapuikkoja tarjolla myös ”talon puolesta”. Ilmoittaudu Katriannalle (katrianna.halinen@helsinki.fi).

Olisiko Sinusta ainesta kerhonohjaajaksi? Olisko Sinulla ideoita koulun iltapäiväkerhoiksi? Vinkkejä voit lähettää Katriannalle, (katrianna.halinen@helsinki.fi).

Joululoman jälkeisellä viikolla (9.-13.1.) järjestämme aamuisin klo 8-9 liikennevalvontaa Tilanhoitajankaaren ja Kevätkadun suojateillä. Jos voit antaa puolikin tuntia aikaa aamustasi, ilmoittaudu Katriannalle (katrianna.halinen@helsinki.fi).

Eikö mikään toimintamuoto natsannut? Haluatko tehdä vanhempainyhdistyksessä jotain aivan muuta? Kristiina vetää villiä ideointiryhmää, jossa katto on korkealla ja seinät leveällä (kristiina.lallimo@hus.fi). Yhdistys tarvitsee myös leipojia, keittiöihmisiä ja kahvittajia tilaisuuksiin. Jos olisit joskus käytettävissä kahvittajaksi, vinkkaa Kristiinalle!

Jos et ehdi osallistua yhdistyksen toimintaan, mutta haluat kuitenkin tukea tapahtumiamme, voit olla mukana lahjoittamalla tukesi tilille Nordea 126230-519111 (viite 398).

Luokkien yhdyshenkilöt ja muut kiinnostuneet: Yhdistyksen hallitus kokoustaa seuraavan kerran pe 4.11. klo 8.00 koulun kahvilassa ja to 1.12. klo 18.00 koululla (tila ilm. myöhemmin). Tervetuloa mukaan, kokoukset ovat kaikille avoimia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti